Casa de vanzare in Sibiu cu 4 camere - tip duplex - zona Nicolae Brana - Selimbar

195.000 € (970.364 RON )

4 Camere 3 Dormitoare 2 Băi Duplex 2024 Decomandat S. utilă: 122 mp S. curte: 170 mp

Descriere

Bucurați-vă de confort și rafinament în această ofertă excepțională de casă de tip "duplex" situată în inima Selimbarului, în zona Triajului. Cu un total de 4 camere, această proprietate impresionează prin compartimentarea sa inteligentă: la parter găsim un hol generos, o baie, un living spațios și o bucătarie modernă, în timp ce la etaj se află 3 dormitoare, o baie și o terasă încântătoare.

Avantajele acestei proprietăți sunt diverse și atrăgătoare. Cu un design modern și finisaje de înaltă calitate, această casă vă oferă confortul și luxul de care aveți nevoie. De asemenea, aveți opțiunea de a adăuga o piscină în curte (contra cost, aproximativ 10.000 euro), pentru a vă bucura de momente de relaxare și distracție în intimitatea propriei case. Beneficiați de 2 locuri de parcare în curte, o terasă spațioasă și o curte liberă de aproximativ 255 mp, unde vă puteți relaxa în voie sau petrece timp de calitate alături de familie și prieteni.

Predarea la alb este inclusă în preț și cuprinde finisaje premium, precum glet de nivelare și finisare, amorsă și lavabilă, prize și intrerupătoare, rezervor la baie încastrat, încălzire în pardoseală și o centrală Bosch în condensare, asigurându-vă că locuința este pregătită pentru a fi personalizată după gusturile dumneavoastră.

Această proprietate este disponibilă la vânzare, iar metoda de plată poate fi aleasă în funcție de preferințele dumneavoastră. Oferim oportunitatea de a vă achiziționa casa visurilor dumneavoastră într-unul dintre cele mai dorite cartiere din Selimbar. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare!

Casa va fi gata pentru predare în toamna anului 2024.

Vezi mai mult
AMENAJARE STRAZI: Iluminate , asfaltate , mijloace de transport in comun
BUCATARIE: Separata cu zona de dining
DOTARI: Contoare individuale de apa, curent si gaz
DOTARI IMOBIL: Geam la baie
TIP MOBILARE: Casa individuala
SISTEM INCALZIRE: Centrala proprie
UTILITATI GENERALE: Apa, canalizare, Catv, curent,gaz,internet,telefon
Disponibilitate : Imediat
Stare interior: Necesita renovare
S. utila: 120 mp
S. construita desfasurata: 144 mp
S. teren: 250 mp
S. curte libera: 180 mp
S. terasa: 15 mp
Acoperis : Tabla
Tip constructie : Caramida
Certificat de performanta energetic: In lucru

Vezi pe hartă

Programează o vizionare

Ești interesat de această proprietate? Contactează-ne folosind formularul de contact de mai jos

Sergiu Popa
Sergiu Popa

0770512652