Virtual Imobiliare

Am pornit pe acest drum din dorința de a aduce o schimbare în domeniul imobiliar. Cu peste 400 de tranzacții efectuate am reușit să acumulăm suficientă experiență încât să ne dăm seama ce putem face altfel: nu vrem sa intermediem o tranzacție, ci vrem să fie o experiență pozitivă pentru toți cei implicați.

Căutăm în permanență cele mai bune soluții pentru clienții noștri. La noi nu exista "nu pot", ci doar "dă- mi puțin timp și găsesc o variantă".

Tot experiența ne-a învățat că transparența ne aduce numai beneficii și nouă, dar și clienților noștri, așa că încercăm să prezentăm tabloul cât mai corect și complet al fiecărui proiect în parte.

Pornim întotdeauna la drum cu empatie și acesta a fost elementul care ne-a condus la a propune tururile virtuale. Ne-am gândit la clienții noștri, la timpul lor, care știm că pare că nu e niciodată de ajuns și am vrut să le aducem vizionarea la ei acasă. Ne-am gândit și la vânzători pentru care această soluție le păstrează intimitatea casei pentru mai multă vreme, primind vizite doar atunci când suntem aproape siguri de încheierea parteneriatului.

Ne propunem să fim mai mult decât o agenție imobiliară. Vrem să fim un integrator de soluții pentru casa ta, de la clădirea propriu-zisă și până la oferirea unor servicii conexe, precum amenajări interioare, design interior, soluții de mobilier adaptate, ne propunem să găsim cele mai bune opțiuni.

Esența ar fi ca noi să reușim să îți facem experiența cât mai plăcută și facilă.

Te așteptăm la Virtual Imobiliare pentru următoarea ta casă!

43634 m2 tranzacționati de noi
681 proprietăți de care ne ocupăm
635 tranzacții încheiate

Importanța tururilor virtuale

Serviciile Noastre

Beneficii obținute în urma colaborării cu agenția noastră: Căutăm neobosiți cele mai bune oferte pentru fiecare dintre clienții care ne trec pragul, atât fizic, cât și virtual.

Ne dedicăm timpul înțelegerii nevoilor tale, astfel încât să reușim să venim cu cele mai adecvate propuneri. Pentru că știm cât de prețios este timpul tău, folosim tururile virtuale pentru a eficientiza tot procesul.

Suntem un integrator pentru tine și casa ta. Gasim cele mai bune soluții atunci când vine vorba de alegerea locuinței, dar te ajutăm și cu servicii conexe, precum design interior, idei de mobilier sau decorațiuni.

Proprietatea ta, o prioritate pentru noi: în maxim 24h de la preluare, proprietatea ta este încărcată pe site-ul nostru și expusă pe celelalte canale de promovare.

Iți oferim tot sprijinul nostru în găsirea celei mai bune soluții bancare. Colaborăm cu toate instituțiile bancare importante și iți punem la dispoziție personal specializat care să te sfătuiască și să te ajute în găsirea soluției ideale.

- Pentru o expertiză corectă a imobilului, iți punem la dispoziție un agent foarte bine pregătit, cu o experiență considerabila în domeniu, care să te ajute să obții cel mai bun preț (sau prețul corect) pentru imobilul tău.

- Daca ești cetățean străin, suntem aici pentru a te ajuta în obținerea Numărul de identificare fiscala (NIF)

Ne dorim ca toate aceste servicii să aducă un plus de valoarea și confort în viața ta, astfel să poți prețui mai mult timpul și să fii prezent în locurile cu adevărat importante . Lasă grija achiziției locuinței în seama noastră și vom face ca experiența ta să fie una extraordinară, fară să fie nevoie să pierzi timp și să faci drumuri inutile.

Echipa Noastră

Echipa noastră este mereu pregătită să vă prezinte cele mai bune oferte din piață.

Suntem informați, suntem acolo unde trebuie mereu și reușim să înțelegem nevoile clienților noștri astfel încât să propunem cele mai potrivite variante, adaptate nevoilor și bugetelor lor.

Faceți cunoștință cu colegii noștri:

Sergiu Popa

Sergiu Popa

0770 512 652
Cristina Dobrin

Cristina Dobrin

0763 959 288
Antonina Matei

Antonina Matei

0772 153 050
Petru Caburgan

Petru Caburgan

0711 999 192
Nicoleta Petra

Nicoleta Petra

0748 100 996
Cristian Filip

Cristian Filip

0761 787 105
Cosmina Ciortan

Cosmina Ciortan

0768 196 624
Horatiu Preda

Horațiu Preda

0773 799 338
Bogdan Bugan

Bogdan Bugan

0773 798 861

Ce spun clienții noștri

Sergiu Popa este foarte profesional, foarte dedicat, meseria i se potrivește mănușă! Am apelat la el de doua ori pentru achiziționarea a doua locuințe, este de încredere! Îl recomand oricui este in căutarea unei case!

Amalia Trusca

Foarte multumita de calitatea serviciilor oferite. Am gasit exact apartamentul la care visam. Sergiu a intuit exact ce imi doream si, in acelasi timp, m-am simtit mai degraba ca o prietena decat ca o clienta. Multumesc mult de tot pentru tot ajutorul in indeplinirea unui vis! :)

Irina Virban

Servicii de calitate, profesionalism, seriozitate in tot ceea ce face și mereu cu soluții optime. Recomand cu mare drag pe Sergiu, am colaborat și voi colabora cu el in continuare fiind o persoane de mare încredere!

Georgiana Sarac

Servicii excepționale și personal de calitate! De la locație, la primire, la timpul și răbdarea acordate fiecărui client, totul la superlativ! Recomand cu desăvârșire!

Flaviu Cristian Buta

Sergiu ne-a oferit servicii de calitate, promptitudine si asistenta cu documentele necesare. Suntem foarte multumiti de alegere!

Andrei Mila

Cu oameni cu experienta in acest domeniu merita sa colaborezi, fie ca vrei sa cumperi, fie ca vrei sa vinzi sau sa inchiriezi. Eu personal am colaborat foarte bine si recomand cu toata increderea!

Paul Bisboaca