Dorim să ne asigurăm că experiența ta în amenajarea interioară este una plăcută și fără griji. Suntem specializați în oferirea de know-how și servicii personalizate adaptate nevoilor și bugetului tău. Preluăm serviciile de amenajare interioară, astfel încât tu să te poți muta în locuința ta atunci când totul este exact așa cum îți dorești.

Echipa noastră de profesioniști este aici pentru a-ți oferi finisaje interioare de înaltă calitate și pentru a veni cu idei și sugestii care să faciliteze alegerea materialelor, obiectelor sanitare sau ușilor de interior. La finalizarea lucrărilor, ne ocupăm cu plăcere de mobilier, electrocasnice și elemente de decor, astfel încât tu să te poți bucura de confortul căminului tău imediat.

Calitatea, seriozitatea și profesionalismul ne definesc în fiecare proiect pe care îl abordăm. Indiferent de modul în care ai achiziționat locuința ta sau de stadiul de construcție în care se află, suntem aici să te ajutăm să o finisezi și să o amenajezi fără a fi nevoie să depui eforturi suplimentare.

Visurile tale sunt importante pentru noi, de aceea dorim să le transformăm în realitate. Indiferent dacă ai achiziționat prin intermediul nostru sau ai alte planuri în amenajarea interioară, suntem aici să-ți oferim expertiza noastră și să realizăm proiectul conform viselor și așteptărilor tale.

Dorim să fim deschiși și să contribuim la transformarea fiecărui spațiu într-un loc confortabil, funcțional și frumos. Indiferent de provocările pe care le întâmpini în amenajarea interioară, noi suntem aici să-ți oferim soluții personalizate și să te ghidăm în fiecare pas al procesului.

Te invităm să te alături nouă și să creăm împreună un interior cu adevărat remarcabil, în care să te simți acasă.

Vă rugăm să completați formularul făcând click aici și o să vă contactăm în cel mai scurt timp posibil.

Calculează prețul

Subtotal

S. utilă: 0 € (0 € cu TVA)

S. balcon/terasă: 0 € (0 € cu TVA)

Baie/băi: 0 € (0 € cu TVA)

Total

0 € (0 € cu TVA)

Prețuri
Gresie/faianta/parchet 70 RON/mp
Usi 950 RON/bucata
Sanitare (wc+rezervor,lavoar + masca lavoare, cada sau cadita cu paravan, baterie lavoar, baterie dus, oglinda) 3000 RON
Corpuri de iluminat 600 RON

Tururi virtuale

Proiect Bavaria
Garsonieră Decomandată - Lux
Deventer Apartament
Proiect Terezian
Proiect Henri Coandă
Proiect Haralamb Georgescu
Proiect Henri Coandă 2

Proiecte

Proiect Aleea Șelimbăr 1
Proiect Aleea Șelimbăr 2
Proiect Haralamb
Proiect Casa Bavaria