Casa de vanzare in Sibiu: Casa individuala, 4 camere, zona Cisnadie

135.000 €

4 Camere 3 Dormitoare 2 Băi Individuala 2022 Decomandat S. utilă: 135 mp S. curte: 70 mp

Descriere

Virtual Imobiliare va prezinta o casa individuala de vanzare in Cisnadie, cu 4 camere, oferind un stil de viata confortabil intr-o zona centrala. Aceasta proprietate recent renovata prezinta un aspect proaspat si modern, cu actualizari importante la instalatia electrica, instalatia termica si geamurile.

Compartimentarea acestei case este practica si functionala. La parter, veti gasi un hol de acces, un living spatios, o bucatarie generoasa, o camara utila si o baie. Mansarda dispune de un hol, 3 camere, 2 spatii de dressing si o baie suplimentara.

Unul dintre avantajele acestei proprietati este faptul ca se afla intr-o zona centrala, asigurand acces facil la facilitati si servicii locale. De asemenea, exista posibilitatea de a achizitiona inca 100 mp de teren, extinzand astfel curtea.

Aceasta casa de vanzare in Cisnadie reprezinta o oportunitate excelenta de a va crea un camin confortabil intr-o zona convenabila. Se accepta orice metoda de plata, facilitand procesul de achizitie.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a programa o vizionare si a afla mai multe detalii despre aceasta casa individuala renovata de vanzare in Cisnadie. Oferim servicii profesionale si consultanta personalizata pentru a va ajuta sa gasiti proprietatea potrivita nevoilor dumneavoastra!
Vezi mai mult
AMENAJARE STRAZI: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun
TIP MOBILARE: nemobilata
UTILITATI GENERALE: Apă, canalizare, CATV, curent, gaz, internet, telefon
Tip: Casă / Vilă
Disponibilitate: Imediat
Tip casă: Individuală
Stare interior: Semifinisat
Anul finisării: 2022
Suprafata utilă (mp): 135 mp.
Acoperiș: Tablă
Stadiu construcție: La gri
Certificat Energetic: In lucru

Vezi pe hartă

Programează o vizionare

Ești interesat de această proprietate? Contactează-ne folosind formularul de contact de mai jos

Nicoleta Petra
Nicoleta Petra

0766500217