Teren de vanzare in Sibiu: pretabil investitie, 25.920 mp, zona Sura Mica

Teren de vanzare in Sibiu: pretabil investitie, 25.920 mp, zona Sura Mica

259.200 €

  • ID proprietate: 1020
  • Locație: Sura Mica
  • Tip proprietate: De vanzare
  • Preț/mp: 10 €
  • Ultima actualizare: 04.03.2024, 06:39
Agricol Studio S. utilă: 25920 mp

Descriere

Virtual Imobiliare va prezinta o oportunitate unica de investitie - un teren extravilan in zona Sura Mica, cu o suprafata generoasa de 25.920 mp. Acest teren este potrivit pentru diverse proiecte, fie ca doriti sa dezvoltati o afacere sau sa construiti o proprietate personala.

Unul dintre avantajele acestui teren este faptul ca este drept, oferindu-va flexibilitate in proiectele pe care doriti sa le dezvoltati. De asemenea, utilitatile sunt in imediata apropiere, ceea ce faciliteaza conexiunile la retelele de apa, canalizare si electricitate. De la acest teren, veti beneficia de un acces facil catre orasul Sibiu, asigurandu-va conectivitate si proximitate la diverse facilitati.

Indiferent daca doriti sa dezvoltati o afacere, sa construiti o proprietate rezidentiala sau sa explorati alte posibilitati, acest teren ofera potential pentru diferite proiecte. Fiind situat in zona Sura Mare, veti avea parte de un mediu linistit, cu peisaje naturale frumoase.

Pentru mai multe informatii despre acest teren si pentru a explora posibilitatile de investitie, va rugam sa ne contactati. Echipa Virtual Imobiliare va sta la dispozitie cu servicii profesionale si consultanta specializata pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere pentru investitia dumneavoastra.
Vezi mai mult
AMENAJARE STRAZI: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Străzi pietruite
Certificat de urbanism: Da

Vezi pe hartă

Programează o vizionare

Ești interesat de această proprietate? Contactează-ne folosind formularul de contact de mai jos

Sergiu Popa
Sergiu Popa

0770512652